Cluj-Napoca
, Str. Berăriei nr. 6
Două facultăți și un masterat mai târziu, am decis că e un moment bun să încerc să fac și altceva, așa că m-am înscris la un curs de cofetar-patiser. Din fericire, cursul și mai ales practica mi-au arătat ce să evit, și m-au motivat să încerc să ofer o alternativă pieței de dulciuri. Am învățat să folosesc produse naturale în schimburi prafurilor instant și ale găleților cu creme folosite în industrie, am început să-mi fac singură esența de vanilie și zahărul vanilat, să folosesc frișca naturală din smântână, și să dau produselor mele acea ultimă atingere de finețe. Am început să combin ingrediente, arome și texturi, și am descoperit un univers fantastic, care nu încetează să mă fascineze și care continuă să fie o provocare în procesul dobândirii tot mai multor tehnici.
Contact
Adresă:
Cluj-Napoca
, Str. Berăriei nr. 6
Telefon:
+40 74x-xxx-xxx
Arată telefon