Timişoara
, Str. Pomiculturii nr. 50
Laboratorul Hadasa - cofetărie și patiserie, înființat în 2004, este o societate română care produce după rețete tradiționale produse de cofetărie și patiserie, în special cozonac și chec moldovenesc. Activitatea firmei se desfășoară în laboratorul propriu, dotat și utilat cu aparatura necesară, care respectă toate normele igienico-sanitare, având capacitatea de a produce până la 500-600 kg de produse.
Laboratorul Hadasa, pe lângă cozonacul și checul moldovenesc, mai produce și alte produse de patiserie și cofetărie cum ar fi: prăjitură de casă, prăjituri cu cremă, torturi la comandă, fursecuri, saleuri, covrigei, etc …
Laboratorul Hadasa, pe lângă cozonacul și checul moldovenesc, mai produce și alte produse de patiserie și cofetărie cum ar fi: prăjitură de casă, prăjituri cu cremă, torturi la comandă, fursecuri, saleuri, covrigei, etc …
Contact
Adresă:
Timişoara
, Str. Pomiculturii nr. 50
Telefon:
+40 74x-xxx-xxx
Arată telefon