Pachete evenimente
Meniu - Varianta Postelnicului
Aperitiv
- Carpaccio din piept de curcan servit pe salată cu valeriană, salată de pui și ciuperci cu aromă de busuioc servită în roșie proaspătă, babic, chifteluțe,selecție de brânzeturi servite cu legume proaspete, mini quiches cu blue cheese, mouse de hering afumat servit în cartof copt, tartine cu icre de păstrăv
- File de șalău la cuptor cu ulei de măsline servite cu roșii cherry gradinate și cu sos de tarhon
- Sărmăluțe Bucovinene servite cu mămăliguță,ardei iute,smântână și costiță afumată friptă pe jar
- Frigărui asortate cu legume , ceafă de porc la jar servite cu cartofi la cuptor cu rozmarin și salată de sezon
Meniu - Varianta Logofătului
- Crostini cu ton roșu, somon afumat servit cu capere cu spumă de unt și anchois, bocconcinii cu roșii chery și aromă de busuioc, saltimbocca freddo de curcan cu gorgonzola și nuci, Roastbeef de vițel servit cu jeleu de peperoncino, selecție de brânzeturi cu legume proaspete, mini quiches cu blue cheese
- Chefal la cuptor cu ragu de roșii cherry servit cu orez sălbatic prăjit
- Purpuriu de sărmăluțe în foi de varză murată și viță-de-vie, servite cu mămăliguță, ardei iute, smântănă și costiță afumată friptă pe jar
- Antricot de vițel cu sos de hribi servit cu cartofi la cuptor cu sos de gorgonzola și salată verde
- Cotlete de berbecuț la cuptor și ruladă din piept de curcan pregatită la cuptor cu ierburi aromate servite cu cartofi gratinați și salată de sezon
Pachet băuturi alcoolice
- Vinul casei alb sau roșu servit la carafă de 1 litru
- Whisky J&B Rare
- Cinzano bianco/rosso
- Campari
- Vodka Smirnoff
- Berea casei
- Bere fără alcool
- Țuică
- Vișinată
- Campari orange
- Gin Tonic
- Whisky Coke
- Vodca Tonic
Pachet soft drink
- Apă minerală/plată 0,75 ml
- Produse Pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up, apa tonică)
- Prigat (diverse sortimente)
- Limonadă cu/fără miere
- Cafea americană (filtru)
- Espresso cu/fără cofeină
- Cappuccino cu spumă de lapte/frișcă
- Café latte
- Ceai infuzie, diverse arome
Meniu 1
GUSTARE RECE
Salată de vinete proaspete servite cu roșie și inele de ceapă roșie, buturugă din brânză de burduf cu chimen, brânză telemea servită cu evantai de castraveți proaspeți, chifteluțe tăvălite prin susan, ruladă de pui cu legume proaspete și parfum de cognac, pastramă zvântată de oaie ,pastramă din piept de rață servit cu dulceață de afine, salată de crudități cu aromă de nucșoară servită cu miez de nucă, tartine cu icre, roșii , ceapă roșie, măsline kalamata și castraveți proaspeți
PEȘTE
Păstrăv proaspăt pregătit la cuptor cu Pesto din ierburi aromate, servit cu cartofi ușor picanți și baby carrots caramelizați
FEL DE BAZĂ
Duo din medalion de mușchiuleț de porc împănat cu bacon și usturoi și piept de pui marinat ars la foc de jar acompaniat de cartofi pregătiți la cuptor și serviți cu ceapă verde și ulei de măsline